For iphone 5S god bundkort, der arbejder med / uden touch-ID 16GB, 32GB, 64GB Originale IOS system bundkort ulåst logic board

kr124.07 Gratis

Tags: uv-iphone bundkort, iphones logic board, mi bundkort, phone iphone 6 bundkort, iphones telefoner låst op, apple ur bestyrelsen, 5se iphone bundkort, analyz, ipad bundkort, novo apple-id.

På lager

Beskrivelse

 • Model-Nummer: For iphone 5S
 • iCloud: gratis og ren iCloud ,Ulåst iCloud
 • Status: Original Adskille & gammelt og Brugt
 • farve: Sort / Hvid / Guld
 • Hukommelse: 16gb / 32gb / 64gb
 • QC: 100% Testet Godt Arbejdsmiljø
 • Touch-ID-Funktion: Ja / Nej
 • Mærke: QZC
 • Frekvensområde: Original ulåst bundkort
 • Type: Interne
 • Kompatible Mærker: Apple iPhone

Velkommen til vores butik!Vær opmærksom på at vores vigtigste tips: 1.Når du beslutter dig for at give os den rækkefølge, bedes du Læse alle er indført,hvis du er i tvivl kan du kontakte os.Ellers har Vi som du har læst alle indført,og forstå oplysninger om produktet. 2 .Hvis du ønsker en masse ,så kontakt mig venligst eller efterlade meassage til mig , vil jeg give dig den bedste whoelsale priser. 3. Der er to slags bundkort af de link , en med touch-ID ,en anden uden touch-ID ,Når du placerer en ordre ,pls mærke til dette ,tak

God kvalitet og behagelig pris

100% Perfekt pasform ,sikkerhed,nem at installere

For Iphone 5S Bundkort

Testet én efter én, før forsendelse

1. Bundkortet er originale og låst , kan bruges i et hvilket som helst land i verden , men det er ikke noget nyt ,som du ved ,alle originale bundkort har intet nyt ,al l anvendes, og det gamle,før afsendelse ,vil vi teste det igen og igen ,sikre, at det kan 100% godt arbejdsmiljø ,velkommen til at bestille det .vi har endnu ikke accpet enhver tvist om bundkort bruges eller gamle eller anden hånd,tak!

For at sikre, at du modtager din ordre mere hurtigere og sikrere, vi vil gøre vores bedste til, hvad vi skal gøre , men på grund af forskellige lande med forskellige told-regler, Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.Hvis pakken ikke kan leveres på grund af købere årsag (herunder at nægte at underskrive), bør køberen har råd til alle de ekstra omkostninger!

1.Vi accepterer betalinger via Mf-film.dk ESCROW

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestillingen.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

4.100% af alle leverede produkter vil blive testet før levering, og vi garanterer at alle vores produkter får du vil være arbejde til alle lige.

5.Vi har i øjeblikket skib til hele verden countried.Bortset fra APO/FPO hjælp af pålidelige tredjepart kurertjenester.

6.Hvor lang tid det tales for mig at reveive ordrer.

7.Den tid, det tager at modtage din bestilling er afhængig af 2 faktorer:levering metode, du vælger, og ordregennemførelse periode.Bemærk venligst, at vi gør vores bedste for at sikre, at du modtager din ordre rettidig.Nedenstående er anslået tidsrammer.

Hvis du vælger DHL shipping måde, at de penge du betaler i din ordre er kun for telefonen, og

den normale dhl shipping gebyr.Nogle-adresse er et fjerntliggende sted for DHL-system, der er

grunden til, at vi informerer dig om at betale for den eksterne gebyr.Tak for din forståelse.

Nedenstående er vores partnerskab logistik virksomheder og forventet tidspunkt rammer.Tid i transit varierer afhængigt af hvor du befinder dig.

Levering Metode Skøn Tid

DHL 3~7 dage

FEDEX 3~7 dage

UPS 3~7 dage

EMS 8~12days

Mf-film.dk Standard Shipping 19-39days

Mf-film.dk Premium Shipping 10-15 dage

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Men vi vil hjælpe dig med at spore pakken, indtil du får.

1.De produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,kan du kontakte vores Customer Service Team .Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen.

2.Hvis de varer du har modtaget, ikke er som beskrevet.Oplys os og sende os tilbage inden for 3 dage om tilbagebetaling.Vi vil tilbagebetaling inden for en uge efter modtagelsen af returvarer.

3.Vi tilbyder 3 måneder garanti på alle vores produkter.Alle varer skal returneres i deres originale tilstand

Bemærk venligst, at følgende elementer er nonreturnable:

1).Brugte Varer

2).Poster uden vores klistermærke eller original emballage

3).Varer der ikke er sendt fra os

Bemærk:Kunden skal bære udgifterne til forsendelse varer tilbage,vi vil betale for forsendelse til den på ny.

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 5 out of 5 (1 votes)

5
Karenstubbs53 2020-11-15

OK

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse