Luft Filter Generator Dele reservedel til GX160 170 Kinesiske 2KW~3KW Benzin Generator Generator Starter Reparation Værktøj

kr84.68 kr49.94 Gratis

Tags: benzin generator, 5 dele, benzin gas generator, mand strøm, olie, manuel starter, generator startline, gpx-160 motor, gx160, el-generator benzin, fan gx160, forret til generator.

På lager

Beskrivelse

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale:
  • 1: Filter og Boliger Udskiftning af en Del
  • Størrelse:
  • Egnet:
  • Model-Nummer: Generator Udskiftning Del
  • farve:

Luft Filter og Boliger reservedel til GX160 170 Kinesiske 2KW~3KW Benzin Generator

Funktioner:

Dette er et luftfilter med boliger til GX160 170 Kinesiske 2KW~3KW generator.Lavet af materialer af høj kvalitet, det er for lang holdbarhed og pålidelig kvalitet.Det er af høj ydeevne filtrering og gør din maskine kørende.En god reservedel til generator til at bidrage til at forlænge generator levetid.Produkt af høj kvalitet med stabil egenskaber.Nyttige og praktiske tilbehør til din generator.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Metal

Farve: Sort

Egnet: for GX160 170 Kinesiske 2KW~3KW benzin generator

Størrelse: Ca. 20 * 13 * 8cm / 7.8 * 5.1 * 3.1 i

Vægt: Ca. 234g

Pakken Indeholder:

1 * Luft Filter & Bolig

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling håndtere ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores lager til rådighed for hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for indløb pligt, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den nye emballage, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den newl tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Mf-film.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 5.00 out of 5 (1 votes)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse