100g Ikke-metalliske Grundstoffet Silicium Blok Undervisning Eksperimenterende Element 99.85% Ren

kr74.44 Gratis

Tags: griber robotten, høje ren element, neodym-magnet, silicium ren form, si silicium element terning, motor lille, magnet ring, pure silver metal element, Bestyrelsen, ren titanium element.

På lager

Beskrivelse

  • Form: Blok
  • Type: Permanent
  • Komposit: Sjældne Jordarters Magnet
  • Model-Nummer: Si
  • Med Huller: No
  • Anvendelse: Industrielle Magnet

Ikke-metalliske grundstoffet silicium blok 100G

Silicon, atomnummer 14, atomvægt 28.0855, silicium har både krystallinske og amorfe former.Den krystallinske silicium har en diamant gitter, som er hårdt og sprødt, har et smeltepunkt på 1410 ° C, kogepunkt af 2355 ° C, en massefylde på 2.32 til 2,34 g/cm 3 , og en hårdhed på 7. Amorft silicium er en grå-sort pulver, der er faktisk en microcrystal.Den krystallinske silicium har en lavere ledningsevne end metal og stiger med temperaturen, og har indlysende halvleder egenskaber.

Silicium er inaktive under normale temperatur-og har ingen åbenlyse effekt med luft, vand og syre; under opvarmning, kan det reagere med halogen til at danne silicium tetrahalide; ved 650 °C, silicium begynder at reagere helt med ilt; silicium kan stadig være ved høj temperatur.Det reagerer med ikke-metalliske grundstoffer som kulstof, nitrogen og svovl; silicium kan indirekte generere en serie af silicium hydrider; silicium kan også kombinere med calcium, magnesium, jern, osv.for at danne metal silicider.

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 5.00 out of 5 (1 votes)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse