Til Nintend Wii 2-i-1-Fjernbetjening Gamepad Controller Uden Motion Plus Bluetooth Wireless Remote Controle Til Wii Nunchuck Joypad

kr98.82 kr72.15 Gratis

Tags: gamepad ipega, gamepad til xbox, klassiske kontrol wii, kontrol n64, memorex trådløse nunchuk, nunchuk, joysticket wii, kontrol ipega, wii nunchuck trådløs, nintendo wii nunchuck.

På lager

Beskrivelse

  • Type: Gamepads
  • Pakke: No
  • Interface Type: USB
  • Mærke: Ipega
  • Model-Nummer: Remote Nunchuk-Controller Til wii nintend
  • Kompatibel Mærke/Model: Nintendo
  • Nintendo Model: WII

Til Nintend Wii 2-i-1-Fjernbetjening Gamepad Controller Uden Motion Plus Bluetooth Wireless Remote Controle Til Wii Nunchuck Joypad

Bluetooth Controller til Wii/Wii U-Konsol

Dette er en høj følsom og præcis Wireless Remote Controller, der er kompatibel til Nintend Wii-konsol.Det er velegnet til Wii-spil og understøtter også for Wii U, de fleste af spil.Indbygget højttaler, men uden motion plus, funktioner, vibration feedback funktioner.Powered by 2 AA batterier (batterier er ikke inkluderet)

Indbygget Højttaler

Kraftfuld højttaler giver øjeblikkelig feedback.Det kan i høj grad forbedre den immersive følelse.

Vibration Funktion

Vi har designet vibration motor for denne gamepad, så kan du opleve glæden ved spillet bedre!Stærk vibration feedback til en personlig spiloplevelse, Lad afspilleren føles som om de er på slagmarken.

Hvordan at Parre Fjernbetjeningen med Wii/Wii U-Konsol?

Trin 1: tænd for konsollen.

Trin 2: Åbn bagsiden af fjernbetjeningen, og derefter sætte ind i to nye AA-batterier.Du vil finde en lille rød SYNC-knappen ved siden af batteriet slot.Tryk på knappen SYNK, FIRE lys (Spilleren LED) på controlleren, vil flash.

Trin 3: Åbn SD-slot på den konsol, du vil finde en rød SYNC-knappen ved siden af SD-slot.Tryk knappen SYNK.

Trin 4: Vent et par sekunder, vil den Spiller, LED den registeransvarlige vil stoppe med at blinke og lyser op, når skrælle er færdig.Spilleren LED indikerer, at spilleren antallet af controller er i brug.

Bemærk: Til Wii/Wii U-konsollen, skal du åbne Menuen og derefter Følge instruktionerne på skærmen og tryk på SYNC på fjernbetjeningen for at afslutte parring.Send os en besked, hvis du har en binding problem.

Powered By 2 AA Batterier

Denne controller kræver to AA-batterier(Ikke inkluderet) .På grund af sikkerhedsmæssige problemer under transport, vores pakke ikke sende batterier.Kunder nødt til at købe dem på deres lokale butikker.

Strømlinet Design

For Wii håndtag strømlinet shell, kanten er meget glat; Håndtag-Knap tryk følsomhed, behagelig følelse.

Gamepad er udviklet med 3D-rocker, 360° høj præcision .

Komfortable cross nøglen design for en mere fleksibel og præcis styring!

Ergonomisk greb, Non-slip-tekstur, mat føler, langsigtet greb er ikke træt.

Denne controller-style glæde pad giver den ultimative kontrol til dine favorit spil.

Positionering, følsomhed og nøjagtighed er høj.

Anti-slip silikone case, Beskyttende silikone case beskytter fjernbetjeningen mod hverdagens støv, ridser og brudt.Du kan nyde spillet uden at bekymre sig om den registeransvarlige brudt eller ridser.Praktisk bære gør dig mere sjov for Wii-Spil.

Stabil Lang Række Forbindelse

Denne Wii Controller Compatiple med Nintendo Wii (U) .Bemærk venligst, at Det er fremstillet af tredjemand, ikke er originale.Trådløs Bluetooth-forbindelse med kontrollerende afstand på op til 8m.Oprette forbindelse til konsollen ved blot at trykke på knappen SYNK.Powered by 2 AA batterier (batterier ikke inkluderet).

Dimensioner:

Pakke inkluderet:

1 x Nunchuck Controller til Nintend Wii (Ekstraudstyr)

1 x Remote Controller til Wii Nintend

1 x bærerem (Ekstraudstyr)

1 x Silikone Case (Ekstraudstyr)

Farve Display

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 0 out of 5 (0 votes)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse