Epoxy harpiks injektion elastisk fugning maskine til Konkrete lækage

kr1 550.86 Gratis

Tags: cement sprøjte, glasfiber harpiks, højtryks-indsprøjtning maskine, harpiks, olie injicere, anvendelse af polyester harpiks, 5 kg epoxy harpiks, epoxy injektionsmørtel pumpe, fleksibel epoxy injektionsmørtel, maskinen epoxy, dele polyester harpiks.

På lager

Beskrivelse

  • Magt: 800w/220v
  • DIY-Forsyninger: Vvs
  • Med maksimal ydelse pres: 11000psi
  • Model-Nummer: JBY618 Højt tryk fugning maskine
  • Type: Højt tryk fugning maskine
  • Netto Vægt: 13kg

JBY618 to-komponent fugning maskine for crack reparation

Produkt Beskrivelse

Dobbelt-flydende fugning maskine er en professionel maskine til struktur forstærkning, lækage, stop, let at vedligeholde.De dele af maskinen er ikke deformeres, når det injiceres.Udover, det kan undgå besværet af tunge maskiner for arbejdstagere og er det bedste værktøj til personer, der arbejder på professionelt vand-forsegling projekt.

JBY618 Dobbelt flydende fugning maskine

Netto vægt

13kg

Med maksimal ydelse pres

11000psi

Tryk for at starte igen

mindre end 7500psi

Sikker vifte af højtryks-rør

mindre end 1400psi

sikker vifte af skifte ventil

mindre end 18000psi

Sikker vifte af dyse

Mindre end 16000psi

længden af slangen

5m

Flow

0-0.8 L/min

Produkt Fordel

Hurtig Konstruktion: opgradering til 0 ~ 6000spi arbejde tryk i et par sekunder hurtigere end andre modeller på perfusion.

Holdbarhed: når trykket er op til 8000psi (Max), fra de dele af kroppen, vil holde deres figurer.

Simpel Reparation : det kan blive repareret på byggepladsen, så man undgår at stoppe arbejdet på grund af at sende til vedligeholdelse på grund af mekaniske fejl Dedailed Billeder

Bor

1 SÆT 910W/220V

Højt Tryk slange

2 STK 5M

Shut-off-Værdi

1 SÆT

Reparation Kit

1 SÆT

Sæt Segl

1 SÆT

T Type Skruenøgle

1 SÆT

Gummi Pad

10 STK

Fedt Kobling

1 PC

Filter

1 PC

Materiale Cup

2 SÆT

Ansøgning sted Materialer og Brug

Lækage blokering, styrke og styrke til metro-tunnel, stenkiste, struktur, nældefeber, knæk -, anden-konstruktion fælles og så videre.

Materialer og Brug

Brug Forhold er 1:1. Alle ikke partikel med lav viskositet flydende.

1. Dobbelt compont PU-Skum Imprægnering tilslutte agent, isolering

2. Dobbelt flydende-type hurtig-indstilling af PU/EPOXY styrke agent .

A + B agent eller polyurethan skum separat hælder til foder-cup.For det første, slukke for kontakten, halm og sæt dobbelt-flydende nål låst, skal du starte strømmen, og at injicere vand-forsegling agent i kroppen for lækage, stop & forstærkning.

Brug

1. Den nye indsprøjtningspumpe skal smøres med glidemiddel, før du bruger.Kroppen og tilbehør bør være tørres med et smøremiddel mættet klud.

2. Hæld selv polyurethan eller epoxy ind i det materiale, kop og underkue låget.Drej kontakten til at åbne og injektor derefter støv bin.

3. Sluk for hovedafbryderen, udvise smøremiddel fra slangen, indtil medikament komme ud.Sluk for strømmen, og så skifte ventilen.

4. Efter opførelsen, rydde op injektion pumpen straks med særlige sæbe (acetone eller xylol).Hæld rengøringsmiddel i det materiale, kop og udvise det fra slangen.Sætte injektor i materialet cup, tænde og slukke, skifte ventil til flere gange for at skabe tryk i slangen.Det hjælper med at gøre rent.Efter 3

til 5 minutter, udvise sæbe fra pumpen til skraldespand.

5. Efter at smøremiddel, som er nødvendige for at opretholde for at undgå rester blokering i slangen, lad det cykler en tid for vedligeholdelse.

Maskinen skal arbejde med injektion packers, hvis du har brug for det, kan du bestille det sammen, skal du klikke på aboved billede for at placere en ordre.

Der er størrelsen er 13mm*80mm, 13mm*100mm, 13mm*150mm.

Trouble shooting

1. Spørg: Utæt i dyse, mens injektion?

Svar: gummi møtrik går ud i dysen.Afmontering af dysen og erstatte den med en ny.

2. Spørger: Det tryk pumpen kan ikke hæve?

Svar: Tag af de fire sekskantede skruer i stigende pres cylinder, ren rille i tryk-pumpe med hård børste (stålbørste) og stål bold, spring og under stigende pres cylinder.Hvis overfladen af stål bolden er ikke glat nok, kan du erstatte det og samle det.Juster skruen, eventuelle utætte, mens injektion, skal du justere skruen med den særlige nøgle.Hvis det ikke kan justere, bedes du ændre skive.

3. Spørg: Stempel, hvis der er fuld af rester?

Svar: Rydde op i rester på stemplet.

At tage opmærksomheden

Bemærk bære beskyttende udstyr ( såsom handsker, masker, beskyttelsesbriller ), når de opererer for at undgå direkte kontakt med huden.Hvis forurening af gylle, skal man straks skylle øjnene med vand.Når øjnene er forurenede, for det første skyl med masser af vand umiddelbart efter, at hospitalet.

Package, hvoraf den ene ligger i en kasse.

Hurtig Levering

Efter ordre, vil vi vælge de bedste shipping måde for dig i samme pris (DHL,Fedex, EMS,USP og så videre...) forsendelse dage kun 4 til 10 dage.

1. Ordrer vil blive sendt ud i 2 dage efter betaling ryddet.Alle varer vil blive testet det godt i forvejen, før du sender ud.

2.Efter bestilling, bedes du holde kontakt med os, det har brug for dig til at bekræfte oplysninger i FAKTURA, det er vigtigt.Tak.

Kontaktpersoner: kindy

Tlf og whatspp:+86-18680531938 Wechat:A18680531938

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 0 out of 5 (0 votes)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse