NT Serie Af Indehaveren NT30 ER20 Chuck for CNC fræser Spindel Værktøjs-Holder og Holder Af

kr141.50 kr110.36 Gratis

Tags: værktøjer til fræsning metaller, BT40, collet er20, 2 spindel motor, er11 collet, holder telefonen, vendeskærsbor, er16 collet, nt30 af indehaveren, nt40 tool holder.

På lager

Beskrivelse

  • Model-Nummer: NT
  • Certificering: INGEN
  • Anvendelse: Fræseren
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

1. Store fastspændingskraft og store spændeområde.

2. Meget udbredt i boring, fræsning, boring, gevindskæring, udskæring, CNC og anden behandling

Instruktioner for brug

Træk tryk fælles landbrugspolitik, skal du forsigtigt dreje stangen, sted, den excentriske del af rillen i rillen, og skub holderen jævnt i retning af pilen, En til at bære det pres, cap.

Installer holderen, og dækker på den aftrækker eller til værktøjsmaskiner, spindel, ren cylindriske håndtag på værktøj og indsætte det i fastspænding hul.Brug en skruenøgle til at stramme pres cap jævnt, indtil du kan bruge værktøjet indehaveren.

Når værktøjet er udskiftet, skal du løsne den fælles landbrugspolitik med en skruenøgle til at fjerne chuck og værktøj, skal du fjerne værktøj, tryk stangen i retning af pilen for at tage det ud, så skal du sætte de andre huller ind i en stok.

Navn: NT30-ER20 fræsning skaft

Farve: sølv

Materiale: Stål

Pakkens Indhold:

1 x CNC Fræsning Værktøjsholderen

Bemærk: - Og undgå at installere værktøjer på justering pres cap, så som ikke at dae forbindelsesstangen

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte Mf-film.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, Mf-film.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 5.00 out of 5 (1 votes)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse